Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Εμείς


Φιλοσοφία


Η PFM έχει έχει ως φιλοσοφία της την ολιστική προσέγγιση στη διαχείριση των ακινήτων με γνώμονα πρωτίστως την ασφάλεια της υγείας των χρηστών και κατ’ επέκταση την ασφάλεια της επένδυσης μακροπρόθεσμα. Η προσέγγιση σχετίζεται με τον οικονομικό κύκλο ζωής του κτιρίου, τη διατηρήσιμη χρησιμότητά του και τη διαρκή υπεροχή του έναντι του ανταγωνισμού. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι μίας στάσης (μία από τις ελάχιστες εταιρείες που είναι σε θέση να το παρέχουν εσωτερικά) ώστε οι συνέργειες να λειτουργούν πολλαπλασιαστικά (δηλαδή μεγιστοποίηση της συνολικής απόδοσης καθώς η διατμηματική συνεργασία εξοικονομεί πόρους και χρόνο).Η κουλτούρα  μας είναι εξίσου ακινητοκεντρική και πελατοκεντρική και παρέχουμε απόλυτη ισορροπία στο αποτέλεσμα. Βασική μας επιδίωξη είναι η στενή παρακολούθηση της τεχνολογίας, της αγοράς και της νομοθεσίας με πρωτοπόρα εκπαίδευση. Είμαστε η πρώτη εταιρεία στον κλάδο που υιοθέτησε την εφαρμογή εγχειριδίου λειτουργίας σε όλα τα ακίνητα, τη χρήση μη καταστροφικών ελέγχων στη λειτουργία τους, την ανάλυση χαρτοφυλακίου, τη χρήση προηγμένου τεχνολογικά εξοπλισμού και την αυστηρή τυποποίηση των λειτουργιών, στοχεύοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας.

Η PFM είναι η πλεόν πρωτοποριακή, καταρτισμένη, πιστοποιημένη και καινοτόμα εταιρεία διαχείρισης ακινήτων στην Ελλάδα. 

 

Αρχή μας είναι η διάδοση των αρχών και των πρακτικών της ορθής διαχείρισης ακινήτων και η κατάκτηση της κορυφαίας θέσης στην Ευρώπη, διατηρώντας τα κτίρια ασφαλή, κερδοφόρα και βιώσιμα με το μικρότερο δυνατό ενεργειακό, οικονομικό και κοινωνικό κόστος συγκρινόμενα με τα υπόλοιπα.

 

Όραμά μας είναι να λειτουργούμε πάντοτε με τις αρχές της ηθικής και της ολικής ποιότητας, με απόλυτο σεβασμό στη νομοθεσία, στις αρχές υγιεινής και ασφάλειας, στις ανάγκες των χρηστών και στην εμπειρία και την επιστήμη. Ο χώρος δραστηριοποίησης της εταιρείας είναι στην παροχή τεχνικών, νομικών, οικονομικών, διοικητικών και προωθητικών υπηρεσιών επί όλων των ακινήτων. Οι πελάτες μας μπορούν και επιβάλλεται να αναμένουν από εμάς προληπτικές ενέργειες, συμβουλευτικές υπηρεσίες ανώτατου επιπέδου και επαγγελματική αστική ευθύνη με διαχείριση που βασίζεται στη χρήση σύγχρονου λογισμικού διαχείρισης, ανεπτυγμένο από εμάς.

 


Τιμολέοντος Βάσου 26 (4ος όροφος)
Αθήνα, ΤΚ 11521

Τηλ: 210 6444090
FAX: 210 6464125
EMAIL: info@property-management.gr

Newsletter


Social Media

facebook    linkedin